Palvelut ja hinnasto

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Esteen sattuessa perukaa aikanne mielellään 2 päivää aikaisemmin. Ajanvaraukset toivomme tehtävän soittamalla, mutta huomioittehan, että emme aina pysty vastaamaan hoidon ollessa kesken. Pelkät ajan peruutukset voi tehdä myös tekstiviestillä.

Kasvot

KASVOHOITO
decolletelle asti ihotyypin mukaisilla tuotteilla, kesto n.1,5 h. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kulmien muotoilun, ampullin/seerumin, hieronnan hartioille asti sekä naamion. 68 €


PERINTEINEN IHONPUHDISTUS
kaulalle asti, kesto n.1h 15min. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kulmien muotoilun, ampullin/seerumin, hieronnan sekä naamion. 60 €


NUORISOIHONPUHDISTUS (alle 18-v)
kesto n.1h. Sisältää alkupuhdituksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin/seerumin ja naamion. 52 €


KASVOJEN RENTOUTUSHOITO
decolletelle asti, kesto n.1h. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion. 52 €


BERNARD CASSIERE-suklaakasvohoito decolletelle asti, kesto noin 1,5h. 72 €


TIMANTTIHIONTA
kesto n.1h. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttikuorinnan, kulmien muotoilun, ampullin/seerumin ja naamion.  65 € (kasvohoidon yhteydessä 20 €)

Timanttihionta on tehokas ihon kuorintahoito, jossa alipaineimu yhdistettynä timanttiseen hoitopäähän poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja raikkaalta. Hionta myös tehostaa hoitoaineiden imeytymistä. Sopii kaikille ihotyypeille.

LUE LISÄÄ


 PRO FACIAL -koneellinen kivuton ihonpuhdistus, kesto noin 1 h, 80 €

Lisäpalvelut (ultra, radiofrekvenssi tai ion lifting) valittavissa + 40 € 


BiON- GLYKOLIHAPPOKUORINTA 30 %
kesto n. 30 min. 65 € (ihonpuhdistuksella 75 €)

Glykolihappo on hedelmähappo, jota saadaan sokerijuurikkaasta. Bion-hoidossa sen pitoisuus on 30%. Sen käyttö stimuloi uusien solujen tuotantoa, jolloin ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja pehmeämpi.  Se soveltuu aknen, kuivan ihon, pienten ryppyjen, auringon vaurioittaman sekä pigmentoituneen ihon hoitoon. Tehokkain vaikutus saadaan sarjahoidolla, hoitoväli n. 2 viikkoa ja hoitoja tehdään 3-8.

LUE LISÄÄ


BiON-MAITOHAPPOKUORINTA 35 %
kesto 30-40 min. 65 €

Erikoiskuorinta kirkastaa ihoa tehokkaasti ja häivyttää ihon ikääntymismuutoksia. Tehokas, mutta hellävarainen maitohappokuorinta sopii eriyisesti kuiva- ja herkkäihoisille. Erityisen miellyttävä se on myös herkästi reagoivalle ruusufinnille. Hoito sopii kaikenikäisille!

Hoito uudistaa ihoa ja lisää kollageenin ja elastiinin muodostumista sekä tasoittaa pinnan epätasaisuutta. 35% maitohappoa, lakritsi- ja puolukkauutetta sisältävällä tehotuotteella voidaan hoitaa myös pigmenttimuutoksia. Paras tulos saadaan aikaan sarjahoidolla, mutta yksittäinenkin hoito aktivoi ihoa, parantaa ihon sävyä ja tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä.

LUE LISÄÄ


DENOVA PRO- MERILEVÄHOITO
kesto n. 1h. Sisältää ihotyypin mukaan alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, seerumin, hieronnan ja naamion. 60 €


DENOVA PRO- PIKAKASVOHOITO
kesto n.30 min. Sisältää ihotyypin mukaan alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin ja voiteen. 35 €


DUAL INJECTOR-NEULATON LIFTAUS
Dual Injectorin avulla tehtävä neulaton liftaus on uutuushoito, jossa yhdistyvät elektroporaatio/mesoterapia sekä radiotaajuushoito parhaalla mahdollisella tavalla. 110 €/kerta, 6 kerran sarjahoidosta -10 %

Hoito aktivoi tehokkaasti solutoimintaa ihossa. Radiofrekvenssi perustuu ihon kaikkia kerroksia lämmittävään lämpöenergiaan, joka lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. 

Radiofrekvenssi on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Hoitoa ei kuitenkaan suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Hoidon etu on se, että sillä voidaan siirtää kirurgisia hoitoja kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuomaan tuloksia. Toipumisaikaa ei tarvita.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Elektroporaation avulla voi tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia, jolloin vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään ihoon juuri niitä vaikuttavia aineita, joita iho tarvitsee.

Dual Injector-hoidon ikäsuositus  on 30 ylöspäin. Se on sarjahoitona aina tehokkain ja 6 kerran sarja tuo hyviä tuloksia. Hoidot kerran viikossa 6 viikon ajan. Ylläpitohoito kerran kuussa. Kun ihon solutoimintaa aktivoidaan elektroporaatiolla sekä radiofrekvenssillä, vaikutukset ihossa kestävät useita viikkoja. Sarjahoidossa jopa 6kk.


LUE LISÄÄ

 


 KONEELLINEN MIKRONEULAUS kasvot ja kaula 90 €, osa-alue 40-60 €

 

 

 

 

Ripset ja kulmakarvat

KESTOVÄRJÄYKSET
Ripset tai kulmat (kasvohoidon yhteydessä 13 €) 16 €
Ripset ja kulmat (kasvohoidon yhteydessä 20 €) 26 €


KULMAKARVOJEN MUOTOILU VAHALLA TAI NYPPIMÄLLÄ 10 €


LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (sis.värjäyksen)

Ripsien kestotaivutuksella saat kestävät ja kauniit kaartuvat ripset, jotka kestävät yksilöllisesti kuukaudesta kahteen. 55 €


KESTOPIGMENTOINTI / MICROBLADING

Microblading -kulmakarvat (3D)sisältää 2 käyntikertaa 295 €

Kulmakarvat puuteritekniikka (sisältää 2 käyntikertaa) 390 € 

Silmänrajaus yläpuoli klassinen tai häivytetty (sisältää 2 käyntikertaa) 360 €
Silmänrajaus ylä-ja alapuoli (sisältää 2 käyntikertaa) 400 €
Vahvistus 120-200 €

Pysyvää ja helppoa kauneutta kestopigmentoinnilla! Tekniikka on sama kuin tatuoinnissa, mutta pigmentoinnissa väri jää ihon ylimpiin kerroksiin ja haalistuu vähitellen 1-4 vuodessa ihotyypistä riippuen. Pigmentointi tehdään aina 2 kertaa noin kuukauden välein.

Kenelle pigmentoinnista on hyötyä?

 • kasvot ovat aina huolitellun näköiset
 • meikkiallergia
 • huono näkö
 • tärisevät kädet/huono tarkkuus
 • ei osaa/jaksa/ehdi meikata
 • rasvoittuva iho, jossa meikki ei pysy
 • työ tai harrastus, jossa meikki ei pysy
 • helpottaa elämää ja nopeuttaa meikkaamista

Kenelle kestopigmentointi ei sovi?

 • allerginen puudutusaineelle
 • sokeritauti
 • verenvuototauti
 • verenohennuslääkkeet, voimakkaat verenpainelääkkeet (lääkärin lupa)
 • kova flunssa, kuume tai muu haittaava tulehdus
 • hiv
 • hepatiitti


LUE LISÄÄ


Meikkaus

JUHLAMEIKKI 40 €


Kädet

PERUSKÄSIHOITO
Sisältää kynsien viilauksen, kylvetyksen, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan. Kesto n. 1h15min. 40 €


RANSKALAINEN MANIKYYRI
Sisältää kynsien viilauksen, kylvetyksen, kynsinauhojen siistimisen, ranskalaisen lakkauksen ja hieronnan. Kesto n.1h15min. 42 €


SPA- KÄSIHOITO
Sisältää kynsien viilauksen, kylvetyksen, kuorinnan, kynsinauhojen siistimisen, parafiininaamion, lakkuksen ja hieronnan. Kesto n. 1,5h. 48 €


PARAFIINIHOITO, kesto n. 15 min. 17 €


KUORINTA  JA PARAFIINIHOITO, kesto n.30 min  25 €


LCN Recolution- geelilakkaus, kesto noin 1h. 50 €


Vartalo

DIATERMIA -fibroomien eli varsiluomien poisto

Diatermialla poistetaan kiusalliset varsiluomet kasvoilta ja kaulalta käyttäen sähkövirtaa ja ohutta neulaa. Luomen ”kaula” katkaistaan ja samalla verenvuoto tyrehtyy. Alueelle muodostuu pieni rupi, joka paranee itsestään. alk. 20 €

 


KARVANPOISTOT LÄMMINVAHALLA
kasvot 12-20 €
sääret  22 €
reidet  25 €
bikini/kainalot  19 €