Tuotteet

Denova Pro

Denova Pro on Suomen suosituin hoitolasarja, joka tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille, ikäryhmille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Denova Pro-hoitotuloksiin voit luottaa! Sarjaan on valittu tehokkaimmat luonnon raaka-aineet jokaiselle eri ihotyypille. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita. Denova Pro-tuotteet on testattu tehokkaiksi ja tyytyväiset asiakkaat vahvistavat tuotteiden toimivuuden. Denova Pro- tuotteet valmistaa puolalainen kosmetiikka-ja farmasia-alan perheyritys Ziaja Ltd 25 vuoden kokemuksella. Nämä kohtuullisen hintaiset tuotteet ovat allergiatestattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä. Sarjaan pääset tutustumaan tästä.

 
 

BiON

BiON on yhdysvaltalainen ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty ihonhoitosarja, joka on suunniteltu alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin ja ikääntyneen ihon hoitoon. BiON-tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinnan yli 90 % tapauksista. BiONilla on kokonaisvaltainen lähestymistapa aknen hoitoon ja hallintaan, eivätkä sen tuotteet keskity vain oireiden lievittämiseen, vaan myös uusien ongelmien ennaltaehkäisyyn ihossa. BiONin käyttämät raaka-aineet on 100 % luonnollisia eivätkä ne sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja. Tuotteiden tehokkuus perustuu kasviuutteiden yhdistelmiin sekä runsaaseen antioksidanttien määrään. Kaikki raaka-aineet ovat puhtaita ja ne esiintyvät tuotteessa luonnollisessa muokkaamattomassa muodossaan, aina kun se on mahdollista. BiON pyrkii valitsemaan raaka-aineensa aina eettisyyttä ja kestävää kehitystä noudattaen. BiON- varmoja ja turvallisia tuloksia, luonnollisesti. Sarjaan pääset tutustumaan tästä.

Artdeco

Artdeco on saksalainen 30 vuotta markkinoilla ollut ammattikosmetiikkasarja. Meiltä Sentimentistä löydät pääsääntöisesti ARTDECO Pure Minerals-meikkejä. Mineraalimeikeillä saat ihosta upean kuulaan ja täydellisen tasaisen helposti. Mineraalimeikit ovat hajusteettomia, eivätkä sisällä talkkia, vahoja, öljyjä tai keinotekoisia pigmenttejä, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä aineosia. Siksi ne sopivat kaikille ihotyypeille. Tutustu sarjaan: http://www.ailaairo.fi/artdeco tai http://www.artdeco.de