Tuotteet

BiON Skincare

BiON Skincare

”Tuotesarjamme yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. Ihotautilääkäreiden, biokemistien sekä farmaseuttien kehittämä luonnonmukainen ammattikosmetiikkasarja Suomessa jo vuodesta 2002.

BiON Skincare – tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia tieteellisin perustein ja pitoisuuksin, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Kaikki tuotteet ovat myös pH-tasapainotettuja.

Ei sisällä parabeeneja, SLES/SLS sulfaatteja, mineraaliöljyä, lisättyjä väri – tai hajusteaineita, mikromuovirakeita eikä tuotteiden ole testattu eläimillä.
Tutustu lisää tuotteisiin tästä.

BiON Sentiment kauneushoitola

Ekopharma

Ekopharma

Ekopharma on Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka perustuu parhaisiin mahdollisiin luonnosta saataviin aktiiviaineisiin ja suomalaisten marjauutteiden ja marjojen siemenöljyjen ravintorikkauteen. Meiltä löytyy 5 eri hoitolinjaa; vadelma, tyrni, herukka, mustikka ja karpalo. Lue lisää sarjasta tästä.

Artdeco

Artdeco

Meiltä löydät pienimuotoisesti saksalaisen ammattimeikkisarjan Artdecon tuotteita. Artdeco on kansainvälisesti palkittu ja ollut markkinoilla jo yli 35 vuotta. Laadukkaat, helppokäyttöiset ja järkihintaiset meikit jokaiseen meikkipussiin! Tutustu lisää Artdecon valikoimaan tästä.

Sentiment kauneushoitola Artdeco
Scroll to Top