Tuotteet

BiON Skincare

BiON Skincare

”Tuotesarjamme yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. Ihotautilääkäreiden, biokemistien sekä farmaseuttien kehittämä luonnonmukainen ammattikosmetiikkasarja Suomessa jo vuodesta 2002.

BiON Skincare – tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia tieteellisin perustein ja pitoisuuksin, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Kaikki tuotteet ovat myös pH-tasapainotettuja.

Ei sisällä parabeeneja, SLES/SLS sulfaatteja, mineraaliöljyä, lisättyjä väri – tai hajusteaineita, mikromuovirakeita eikä tuotteiden ole testattu eläimillä.
Tutustu lisää tuotteisiin tästä.

BiON Sentiment kauneushoitola

Denova pro

denovapro sentiment kauneushoitola

Denova pro

Denova Pro on Suomen suosituin hoitolasarja, joka tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille, ikäryhmille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Denova Pro-hoitotuloksiin voit luottaa! Sarjaan on valittu tehokkaimmat luonnon raaka-aineet jokaiselle eri ihotyypille. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita. Denova Pro-tuotteet on testattu tehokkaiksi ja tyytyväiset asiakkaat vahvistavat tuotteiden toimivuuden. Denova Pro- tuotteet valmistaa puolalainen kosmetiikka-ja farmasia-alan perheyritys Ziaja Ltd 25 vuoden kokemuksella. Nämä kohtuullisen hintaiset tuotteet ovat allergiatestattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä. Sarjaan pääset tutustumaan tästä.

Artdeco

Artdeco

Meiltä löydät pienimuotoisesti saksalaisen ammattimeikkisarjan Artdecon tuotteita. Artdeco on kansainvälisesti palkittu ja ollut markkinoilla jo yli 35 vuotta. Laadukkaat, helppokäyttöiset ja järkihintaiset meikit jokaiseen meikkipussiin! Tutustu lisää Artdecon valikoimaan tästä.

Sentiment kauneushoitola Artdeco
Scroll to Top